Starší žáci
09.03.2024

Starší žáci: Blue tým bodoval v Otrokovicích

Redakce
Blue tým starších žáků se vydal na zápasy do Otrokovic a yellow se představil v Blansku.

TROOPERS - FBC GEPARDI BRNO blue 5:8

V prvním zápase nastoupili starší žáci blue proti Troopers. Po minulém měření sil se očekával vyrovnaný zápas. Zápas se pro Gepardy nevyvíjel dobře, když v šesté minutě zápasu prohrávali již 3:1. Tým v modrých dresech se ale nevzdal a do konce první třetiny dokázal vyrovnat. Obzvláště vyrovnávací gól vteřinu před sirénou dodal hráčům spoustu sebevědomí. To dokázali gepardi zúročit ve druhé části, kdy postupně přidávali jeden gól za druhým a na konci druhé třetiny tak na tabuli svítilo skóre 7:4. Ve třetí třetině předvedli Gepardi velmi koncentrovaný výkon a nedovolili soupeři více než jeden gól. Sami navíc jeden přidali. Zápas tak Gepardi vyhráli 8:5.

FBC GEPARDI BRNO blue - Panthers Otrokovice 4:15

Ve druhém zápase bylo od prvních minut jasno o favoritovi. Otrokovice na hřišti dominovali a příliš toho Gepardům nedovolovali. První třetina skončila poměrem 1:6 pro soupeře. Ve druhé třetině gepardi zlepšili obranou fázi hry a inkasovali jen dva góly. Dva se jim podařilo vstřelit a druhá třetina skončila poměrem 2:2. Ve třetí části se hra gepardů zcela rozpadla. Došly fyzické síly a v hlavě už se všichni viděli zpátky v Brně. Utkání tak skončilo výsledkem 4:15.

Ohlasy

Ondřej Dohnal (Gepardi): Děkuji všem hráčům za snahu, kterou předváděli v obou zápasech. Hrát takové zápasy v devíti a druhý zápas dokonce v osmi hráčích je opravdu velmi náročné. Poslední třetinu dne jsme na to bohužel doplatili. Celkově jsme ale v zápasech podali dobrý výkon. Hráči hráli odvážně a soustředěně, a i díky tomu jsme si mohli odvést další tři body. Děkuji i rodičům za podporu v dalekých Otrokovicích.

FBK Atlas Blansko - FBC GEPARDI BRNO yellow 16:5

První zápas, který čekal tým starších žáků Yellow, byl proti domácímu celku FBK Atlas Blansko. Mladí Gepardi nastoupili bohužel s devíti hráči v poli z důvodu absencí, a proti takovému týmu, jakým je Blansko, to bylo znát. Utkání začalo slibně, když hned z první akce Gepardů padla branka. Střelec z levého křídla, Vašek Kaněk, se prosadil. Následně však začaly míčky padat do naší brány, a to hned šestkrát, než se další náš střelec Ferdinand Kubík znovu prosadil. Bohužel převaha Blanska byla znát především v předbrankovém prostoru, kde Gepardi nedokázali efektivně zpracovávat odražené míče. Následně se ještě Martin Vykydal dokázal prosadit, čímž si připsal svoji premiérovou branku v dresu Gepardů. Bohužel konečné skóre utkání zůstalo na 15:6 ve prospěch týmu Atlasu.

FBŠ Hattrick Brno blue - FBC GEPARDI BRNO yellow 10:0

V druhém zápase se kluci postavili proti týmu FBŠ Hattrick Brno Blue. Bylo zřejmé, že Gepardi se zaměřili na chyby, které je postihly v předchozím utkání s Blanskem. První třetina skončila 2:0 ve prospěch Hattricku po jejich výrazném tlaku. Gepardi však ukázali zlepšení a drželi se ve hře velmi slibně. Ve druhé třetině vytvořili Gepardi několik nadějných akcí, avšak skvělý brankář Hattricku jim zabránil vstřelit branky. Třetí třetina bohužel nebyla pro Gepardy příznivá. K závěru utkání mladým hráčům Gepardů došly síly a nestačili již na osobní obranu a přes Hattricku. Po prohře ve třetí třetině 0:5 se konečný výsledek zápasu zastavil na 0:10 ve prospěch Hattricku Brno.

Ohlasy

Ondřej Beránek (Gepardi): Bohužel první zápas se nám úplně nepovedl. Nedokázali jsme bránit předbrankový prostor, což nám způsobilo dost gólů. Pozitivem na prvním zápase jsou určitě vstřelené branky. Do druhého zápasu jsme vstoupili rozhodně s lepší organizací celé formace a zlepšili jsme slabiny z předchozího utkání. Na konci jsme bohužel fyzicky nestačili. Děkuji všem, kteří nás přišli podpořit do Blanska.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu