Starší žáci
19.10.2023

Starší žáci blue vybojovali další tři body

Redakce
Starší žáci nastoupili k prvnímu ze dvou turnajů, které je během necelých čtrnácti dní čekají. V zápasech hrajících se na hale VUT se Gepardi střetli s týmy Troopers a ŠSK ZŠ Očovská Hodonín. K vidění byly zlepšené výkony celého týmu i další body do tabulky.

TROOPERS - FBC GEPARDI BRNO blue 7:8

Jako první se mladí Gepardi střetli s týmem Troopers. Odvetný zápas za porážku ve finále Troopers cupu začali lépe hráči Troopers, kdy již v šesté minutě zápasu vedli 2:0. Díky slepeným gólům v pěti vteřinách jsme ale dokázali srovnat skóre, a tak byl stav po první třetině vyrovnaný 2:2. K vidění byl rychlý a technický florbal. Více šancí si dokázali vypracovat Gepardi. Mírná převaha se projevila ve druhé části, kdy sice Gepardi třikrát dotahovali jednobrankové vedení Troopers, ale v závěru třetiny dokázali skóre překlopit na svoji stranu a jít tak do závěrečné části zápasu s dvoubrankovým vedením. Ve třetí třetině Troopers přitopili pod kotlem a byli lepším týmem. Dokázali si vytvořit více šancí a zaslouženě vstřelili kontaktní gól. Díky velké snaze a obětavosti Gepardů to ale bylo v tomto zápase vše a naši starší žáci si tak odnášejí další velmi cenné vítězství.


FBC GEPARDI BRNO blue - ŠSK ZŠ Očovská Hodonín 3:11

V druhém zápase nás čekal rozjetý tým z Hodonína. První třetina nabídla mnoho šancí na obou stranách. Hra byla rychlá a velmi vyrovnaná. Soupeř ovšem prokázal větší kvalitu v zakončení a z podobného počtu šancí dokázal vstřelit o tři góly více. Po první třetině byl stav 2:5. V druhé části zápasu se ovšem soupeř dostal na koně a začal ovládat hru. Gepardi si začali tvořit méně a méně šancí, a tak vstřelili pouze jednu branku. Soupeř i přes velmi dobře bránící gepardy dokázal najít prostor pro zakončení a v druhé třetině zápasu vstřelil další čtyři góly. Ve třetí třetině byl vidět bojovný zápas. Gepardi opět o něco zlepšili svoji obranu a inkasovali pouze dva góly. Síť za soupeřovým brankářem se jim ale už rozvlnit nepodařilo, a tak zápas končí výsledkem 3:11.


Ohlasy

Ondřej Dohnal (Gepardi): Předvedená hra byla asi nejlepší, kterou jsme tuto sezónu předvedli. Kluci úspěšně postupně přenášejí věci z tréninku do zápasů a celkový projev hry se pomalu ale jistě zlepšuje. Odměnou jsou nám další velmi cenné body do tabulky. V druhém zápase, jsme i přes jasný výsledek zápasu podali velmi dobrý výkon, kdy jsme si především v první třetině dokázali vytvořit velké množství šancí a dařilo se nám hrát s míčkem lépe, než v jakémkoliv jiném zápase. Děkuji všem hráčům za přístup k tréninku a snahu se zlepšovat. Děkuji také všem, kteří nás přišli podpořit na VUT.


Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu