Starší žáci
22.09.2023

Nedělní výjezdy starších žáků

Redakce
V neděli odehrály oba týmy starších žáků své první zápasy v lize. Tým blue se vydal do Zlína a tým yellow do Znojma.

FBC GEPARDI BRNO blue - Zlín Lions U15 5:10

Los prvního kola nám přisoudil ranní cestu do Zlína a velmi těžké soupeře. V prvním zápase s domácími Lions jsme statečně bojovali. Rychlost a kvalita vyšší ligy, než kterou jsme hráli doposud, se ale v zápase projevila a zápas skončil prohrou 10:5. Pozitivem na tomto zápase byl poměrně vysoký počet vstřelených gólů, proti soupeři, který byl po celou dobu zápasu jasně lepší.


FBC GEPARDI BRNO blue - Bulldogs Brno 3:29

Ve druhém zápase jsem se postavili vicemistrovi České republiky Bulldogs Brno. Tento zápas byl zápasem, který se hrál takzvaně na jednu bránu. Soupeři jsme nestačili bohužel v téměř žádném aspektu hry. Pozitivem jsou opět vstřelené góly, které byly výsledkem souhry celé pětice a hřišti.


Ohlasy

Ondřej Dohnal (Gepardi): První zápasy v lize nám ukázaly realitu 1. ligy starších žáků. Kluci si ze Zlína odvážejí spoustu zkušeností. Je před námi ještě spousta práce a věřím, že tyto prohry pro nás nebudou ničím jiným, než motivací do dalších tréninků a zápasů. Děkuji všem, kteří nás přijeli do Zlína podpořit.



FBC GEPARDI BRNO yellow - TJ Znojmo LAUFEN CZ green 5:7

První zápas týmu yellow proti domácímu celku byl velice vyrovnaný od začátku až do konce. Lepší vstup do zápasu měli Gepardi a díky tomu první třetina končila za stavu 4:1 pro Gepardy. Ve druhé třetině se hra přelévala ze strany na stranu a hra byla velice vyrovnaná. Ke konci třetí třetiny Znojmo začalo napadat naše obránce a na to jsme nenašli rychlý recept a bohužel Znojmo tímto tahem dokázalo obrátit zápas ve svůj prospěch.


FBC GEPARDI BRNO yellow - TROOPERS Black 2:3

Do druhého zápasu jsme nastoupili plní energie a odhodlání. Hned po deseti minutách hry jsme vedli 2:0. Bohužel ke konci první třetiny stihli Troopers snížit na jednobrankový rozdíl a hned v druhé minutě druhé třetiny vyrovnat. Následovala pasáž šancí na obou stranách, ale i díky výborným zákrokům Martina Procházky v bráně, byl zápas vyrovnaný. Do konce zbývaly pouhé tři minuty, ale bohužel zápas rozhodla střela Troopers, která ukončila zápas za stavu 2:3.


Ohlasy

Ondřej Beránek (Gepardi): Máme za sebou první zápasy s týmem yellow v této sezóně, a myslím že předvedený výkon byl velice slušný a kluci můžou být se svým výkonem spokojení. Bohužel výsledkově to jsou dvě těsné prohry, ale víme na čem pracovat a v čem se zlepšit do příštích zápasů. Děkuji moc všem, kteří nás podpořili ve Znojmě.



Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu