Starší žáci
15.02.2024

Starší žáci: Nevydařené zápasy po prázdninách

Redakce
Blue tým starších žáků se představil ve Znojmě v zápasech proti týmu z Otrokovic a následně proti Hodonínu. Jak se jim dařilo, se dozvíte níže.

PANTHERS OTROKOVICE - FBC GEPARDI BRNO blue 14:3

Další turnaj zavedl starší žáky hned po jarních prázdninách do Znojma. V prvním zápase je čekal soupeř z Otrokovic. Zápas začal v rychlém tempu a oba týmy si dokázali vytvořit několik šancí. Využít je dokázali ale jenom Otrokovičtí a po první třetině byl tak stav 0:1. Druhá třetina byla pro Gepardy třetinou hrůzy. Nepovedlo se bohužel vůbec nic a třetina skončila 0:8. V tuto chvíli bylo již o výsledku zápasu rozhodnuto. Do třetí třetiny tak šli Gepardi s cílem vstřelit alespoň nějaké góly. To se nakonec povedlo a Gepardi vstřelili tři góly. Nevydařené utkání skončilo 3:14.

ŠSK ZŠ Očovská Hodonín - FBC Gepardi Brno blue 15:4

Ve druhém zápase čekal na Gepardy soupeř z Hodonína. Do zápasu se podařilo vstoupit dobře a po dvou minutách se Gepardi ujali vedení. Během první třetiny nejprve Hodonín skóre otočil, ale v závěru první části se Gepardům ještě podařilo srovnat. Druhá třetina byla ale část zápasu, která se mohla srovnávat s druhou třetinou zápasu s Otrokovicemi. Bohužel se nepovedlo nic a Gepardi třetinu prohráli 0:5. V tuto chvíli už bohužel došly Gepardům fyzické i morální síly a celá hra se rozpadla. Ve třetí třetině se sice podařilo vstřelit dva góly, ale soupeř přidal dalších 8 a do Brna se tak Gepardi vraceli s dalším nepěkným výsledkem 4:15.

Ohlasy

Ondřej Dohnal (FBC Gepardi Brno): Dnes bylo vidět, že trénovat se musí. Na páteční pololetní prázdniny totiž navazovaly jarní prázdniny a kluci bohužel nebyli téměř 14 dní na hale. Míčky nám dnes odskakovali od hokejek, nestíhali jsme kondičně, nedařilo se nám zakončení a dělali jsme hrubé chyby v obraně. Dnes jsme byli ani ne polovičním týmem, kterým jsme schopní být. Na tento turnaj musíme zapomenout a rychle se vrátit do tréninkového procesu. Již brzy budeme mít možnost odvety a věřím, že tentokrát budeme připraveni lépe.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu