Klub
10.06.2021

BUĎ ŠELMOU, STAŇ SE GEPARDEM

Klub

Baví tě florbal? Chceš se stát součástí skvělého týmu? Máš rád výzvy? Právě pro tebe je určena naše výzva! Gepardi Brno rozšiřují svoje řady. Voláme všechny kluky a děvčata! BUĎ ŠELMOU, STAŇ SE GEPARDEM !

Komu je výzva určena ?
Všem kluků, a holkám ve věku od šesti let!

Co mě čeká?
Čeká tě seznámení s krásným a momentálně nejvíce rozvíjejícím se sportem na světě. Poznáš spoustu nových kamarádů – spoluhráčů, naučíš se práci s florbalkou, zahraješ si spoustu ligových zápasů, získáš ohebnost, rychlost a spoustu dovedností. Naučíš se žít s týmem, získáš spoustu neopakovatených zážítků. A hlavně – něco dokážeš!


Proč právě florbal?
No protože florbal je super!! Ano, máme i jiné sporty, ale florbal je výjimečný. Je jiný. Je prostě boží!
Florbal patří mezi sporty, které nejsou finančně náročné. I dobrá výstroj není tak drahá, aby zruinovala rodinný rozpočet.
Samozřejmě důležité je také samotné sportování. Pohyb je pro děti důležitý sám o sobě, hlavně v dnešní době a v době, která nás čeká po této neveselé situaci spojené s COVIDEM. Navíc se u tohoto sportu v jakémkoliv věku zlepšuje koordinace, týmové myšlení, rychlost, obratnost a tak dál. A to nemluvíme o sociálním kontaktu, která je ve sportu a v týmu prostě jedinečný.
A na konec třeba zmínit i super prostředí kolem tohoto sportu, ačkoli se i při florbalu nejednou zajiskří, stále je to ještě sport nezasažený korupcí, úskoky a různými nesportovními klikami. Florbalisté zatím, tak nějak, stojí u sebe a nezřídka se stane, že si soupeři pomáhají navzájem. Přece jen každý cítí, že tento sport si zaslouží, aby se dostal do popředí a tak chce pomoci.

Jak se stát Gepardem? Jak se stát šelmou?
To je to nejmenší. Řekni svým rodičům, ať pošlou email na nabor@gepardibrno.cz nebo zavolají na telefonní čísla uvedená v letáku níže, a tam se dozví vše podstatné.

Co když jsem starší?
Pokud máš za sebou florbalovou minulost, nemáš, kde hrát nebo chceš vyzkoušet novou výzvu, ozvi se nám taky!

Kde vás najdu
Rozpis tréninků v měsíci červnu najdeš na stránkách zde.


TĚŠÍME SE NA TEBE! JAKMILE SE STANEŠ GEPARDEM, BUDEŠ NAŠÍ PEVNOU SOUČÁSTÍ. GEPARDI TU BUDOU NAVŽDY PRO TEBE

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu