Mladší žáci
14.03.2024

Mladší žáci: Blue tým vyhrál v Hodoníně

Redakce
Mladší žáci mají za sebou další zápasy. Yellow se vydalo v sobotu do Znojma a blue tým čekaly zápasy v neděli v Hodoníně. Jak se jim dařilo, se dočtete v tomto článku.

BLUE TÝM – HODONÍN

FBC GEPARDI BRNO blue - ŠSK ZŠ Očovská Hodonín 1:8

V neděli 10.3 vyzval tým “blue” na první zápas dne Očov Hodonín. Do zápasu oba týmy nastoupily ve velmi svižném tempu a hned prvních minutách přišly první šance. Ty bohužel kluci neproměnili, narozdíl od soupeře, kteří díky tomu odskočil o tři góly. Tento náskok Očov ještě navýšil a my kvůli neproduktivitě nedokázali srovnat. Prohra 1:8.

FBC GEPARDI BRNO blue - FBŠ Hummel Hattrick Brno U13 5:8

Do druhého zápasu kluci nastoupili bohužel jen v 8 hráčích do pole kvůli zranění. To ale nic neznamenalo, protože jsme Hattrick ze začátku zaskočili. Avšak po zaváhání na začátku si soupeř držel většinu času míček a diktoval tempo. Naopak kluci velmi dobře hrozili z rychlých protiútoků a zápas nakonec skončil prohrou 5:8.

FBC GEPARDI BRNO blue - K1 Florbal Židenice U13 Pink 4:1

Poslední zápas dne byl proti Židenicím a byl třešničkou na dortu po odmakaném dni. Již ze začátku jsme se ujali vedení, které bohužel soupeř vzápětí srovnal. Ale těsně před poločasem jsme dali druhý gól. Do druhé poloviny zápasu všichni nastoupili s nadšením a do konce zápasu kluci přidali další dvě branky. Vyhráli jsme tedy poprvé v sezoně 4:1 nad Židenicemi.


Michal Matýsek (FBC Gepardi Brno): Další zápasy, tentokrát konečně jeden s vítězným koncem. Jsem neskutečně rád, že to tam konečně padlo a doufám, že na tu výhru navážeme. Zároveň to ale nebylo bez chyb. Ukázalo nám to, na čem dál pracovat.


YELLOW TÝM - ZNOJMO

FBC GEPARDI BRNO yellow - TROOPERS Green 1:2

První zápas byl, jak je u nás zvykem, seznamovací. Kluci hráli opět s novými spoluhráči a museli si na sebe co nejrychleji zvyknout. I přes prvotní nervozitu se zápas rozjel ve slušném tempu a šance měli oba týmy. Šťastnější jsme byli my, když Vinc vstřelil svůj první gól za mladší žáky na velkém hřišti. S gólem narostla chuť útočit a bohužel s tím přišly chyby v obraně, které nedokázal zastavit ani Dan v bráně.

FBC GEPARDI BRNO yellow - TJ Znojmo LAUFEN green 3:3

Druhý zápas nás čekal bezprostředně po tom prvním. Po krátké pauzičce jsme do něj naskočili s čistou hlavou a snažili se hrát aktivně. Štěstíčko ale přálo soupeři, který vstřelil 2 rychlé góly. Po překonání tlaku po dvou brankách jsme dokázali odpovědět a do konce poločasu jsme srovnali. I v druhé půli se dostali do vedení soupeř, ale jako přes kopírák jsme dokázali srovnat a remízový stav vydržel až do konce zápasu.

FBC GEPARDI BRNO yellow - TJ Hodonice ZŠ Tasovice 4:1

Do posledního zápasu jsme vletěli jak velká voda a ujali se brzo vedení. Předváděli jsme velmi slušnou hru, dostávali se do krásných šancí a dozadu makali o sto šest. Po nešťastném odrazu se sice dostal míček do naší branky, ale to nás nedokázalo rozhodit. Pokračovali jsme v tempu a zaslouženě jsme si dokráčeli pro výhru.


Matěj Vorba (FBC Gepardi Brno): Turnaj byl velmi vyrovnaný. Dorazili 4 týmy ze středu tabulky, takže šlo o super zápasy. Vyhrát jsme mohli všechny tři, stejně tak jsme je mohli všechny prohrát. Nutno podotknout, že jsme hráli s celou pětkou elévů, kteří předváděli skvělé výkony. Mladší žáci se ale nenechali zastínit mladšími kolegy a makali, jak se dalo. Takovéhle vyrovnané turnaje potřebujeme, abychom v dalších podobných zápasech byli my ti výherci.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu