Dorost
30.11.2023

U17: Po velkém očekávání jenom jeden bod

Redakce
I přes skvělý tlak si dorost odváži jenom jeden bod.

FBC GEPARDI BRNO - FBC Slovácko 2:4

Proti Slovácku bez bodu

První zápas jsme odehráli s týmem z Uherského Hradiště. Zápas začal ve velice ospalém a pomalém tempu z obou stran. Po náhlém protiútoku se prosazuje Ondřej Boudný a dostává Gepardy do jednobrankového vedení. Bohužel, na trestnou lavici míří Michal Novotný a Slovácko využívá početní převahu a vyrovnává utkání. Martin Veleba je další autor, který se podepsal pod branku Gepardů a střelou do teploměru dostává šelmy z Brna do vedení. Závěr zápasu pro Gepardy dopadl negativně.

Slovácko se dostalo na koně a Gepardi vedení neudrželi.Šelmy inkasovali tři branky a bylo po zápase. Výborné výkony podal v zápase brankář Daniel Voda, který v Morkovické hale předváděl kouzla.

FBC GEPARDI BRNO - Kroměříž 4:5

Po napínavém utkání bereme po nájezdech bod

Druhý zápas probíhal úplně v jiném tempu a začátek první části se Gepardům povedl a kluci tlačili kozly na jejich půlce. To neslo svoje ovoce a Adam Podolský ulehčil práci paní uklízečky z Morkovic, když vymetl šibenici a dostal Gepardy do vedení. Tlak byl opravdu takový, že trenér kozlů bere timeout v 6. minutě hry. Po timeoutu se obrátili karty a bylo vyrovnáno. Přesilová hra byla Gepardům spíše na obtíž, když v početní výhodě inkasují další branku a Kozlové z Kroměříže se dostávají do vedení 1:2. Tomáš Robek, který precizní tečí dává Gepardům nový vítr do plachet a vyrovnává.

Gepardi cítí naději na vítězství a navazují na tlak ze začátku zápasu. Michal Novotný, granátem z půlky hřiště vysílá šelmy do vedení a je to 3:2. Adamovi Podolskému jedna branka za zápas nestačí ta posílá Gepardy do dvoubrankového vedení a výsledek je 4:2.Bohužel, tohle byla poslední branka pro Gepardy v tomhle zápase a Kroměříž po dvou slepených brankách vyrovnává. Zápas se dostal do nájezdů kde byli úspěšnější kluci z Kroměřížska.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu