Mladší žáci
01.10.2023

Mladším žákům odstartovala ligová sezóna!

Redakce
Mladší žáky blue tento víkend čekal vstup do soutěže. V letošní sezóně jsme se rozhodli jeden tým mladších žáků přihlásit do výkonnostnější skupiny mezi elitu Jihomoravského kraje. Očekávání byla veliká. Do Jihomoravské ligy se zapojil druhý tým mladších žáků – Gepardi Brno Yellow, který kvůli absenci jednoho z družstev hrál 3x 12 minut čistého času. Kluci se s drobným protažením času poprali výborně.

Bulldogs Brno Black – FBC Gepardi Brno Blue 6:0

V prvním zápase jsme se postavili domácí Buldokům. Soupeř na nás vletěl a předváděl rychlé kombinace. My jsme však soupeři stačili situace dostupovat a příliš jsme je nepouštěli do zakončení. Když soupeř zakončoval narazil na výborně chytajícího Adama v bráně! Bohužel jsme udělali dvě drobné a soupeř se ocitl dvakrát sám na našem malém brankovišti a nekompromisně zakončil. Zápas ukazoval, že je soupeř lepší a v druhé polovině nám odešla úplně koncentrace a vyrobili jsme spoustu zbytečných chyb, které soupeř nekompromisně trestal.

FBC Gepardi Brno Blue – FBŠ Hummel Hattrick Brno U13 4:8

Druhé utkání nabídlo krásnou podívanou. Hra se celou dobu přelévala ze strany na stranu. První polovinu jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme všechny své šance patřičně proměnit. Do druhé poloviny jsme nedokázali vůbec zachytit tempo a soupeř nás trestal. Valil se na nás útok za útokem a soupeř navyšoval skóre. Škoda nezvládnutého úvodu do druhé poloviny utkání.

FBC Gepardi Brno Blue – Sokol Brno I EMKOCase Gullivers 2:6

Závěrečné utkání jsme hráli proti Gullivers, kteří se doposud na turnaji prezentovali krásnou hrou. Soupeře jsme ihned v úvodu dokázali zaskočit, když jsme jejich nepřesnost v rozehře potrestali. Soupeř však ukazoval, že je lepší na míčku a trpělivými kombinacemi si vypracoval spoustu brankových šancí, které postupně začal proměňovat. Našim hráčům už lehce docházel fyzický fond, protože to pro nás bylo druhé utkání v řadě. Přesto jsme odehráli asi nejlepší dnešní utkání.

Sestava FBC Gepardi Brno Blue: Šimoník – Bláha, Škil, Malík – Kokeš, Šenkýř, Mazáč, Swiač, Kondýsek, Smrček


Ohlasy

Lukáš Beránek (Gepardi): S turnajem jsem spokojený. Všichni soupeři byli podle očekávání lepší hlavně při útoční fázi hry. My jsme slušně bránili a kluci předvedli maximální nasazení. Turnaj nám ukázal, co nám chybí a na čem pracovat. Přesně proto jsme do této soutěže tým přihlásili. Potřebujeme tyto těžké zápasy a kluky posouvat dále. Věřím, že je toto správná cesta, která nebude jednoduchá, ale pro samotný rozvoj jednotlivých hráčů je hrozně důležitá! Děkuji všem rodičům za podporu!



FBC Gepardi Yellow – FBŠ Hattrick Brno Blue 12:4

V prvním zápase se potkali s týmem Fbš Hattrick Brno Blue. Nejen díky vynikajícímu výkonu brankáře Lukáška, ale i skvělým tahem do brány a důrazem před vlastní svatyní jsme Hattricky porazili. Skvěle se předvedli nováčci v týmu a také posily z týmu elévů.

Hornets Brno ZŠ Horní – FBC Gepardi Brno Yellow 12:0

Druhý zápas byl proti jednomu z nejsilnějších týmů naší ligy, a to byl tým Hornets Brno. Kluci v začátku zápasu byli pro Hornety vyrovnaným soupeřem, ale ke konci zápasu už bylo vidět, že mají oproti našemu poměrně mladému týmu hodně zkušeností. Tento zápas nakonec bohužel nedopadl vítězně, ale všichni Gepardi odvedli skvělou práci, jak v prvním, tak v druhém zápase.

Sestava FBC Gepardi Brno Yellow: Lukášek – Baláš, Budík, Havlíček, Jančík, Kouřil, Kružel, Kubosch, Sedláček, Svoboda, Vašek, Zána, Zvara


Ohlasy

Michal Matýsek (Gepardi): Těšilo mě, jak se celý tým postavil k oběma zápasům. Jsem rád, že se alespoň jeden zápas zvládl vítězně. Všichni odvedli dobrou práci a strašně se těším na další turnaje!



Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu