Starší žáci
22.02.2023

Přebor starších žáků míří do druhého koše

Redakce
Po těžkých zápasech ve Znojmě se týmu z přeboru podařilo uhrát za 2 turnaje dohromady 3 výhry a postupují tak do 2 koše.

O víkendu se tým z přeboru vydal do Znojmo na jeden z posledních turnajů, který je v této sezóně čeká. Našimi soupeři byli Atlas Blansko a nám dobře známý Florbal Hodonín. Už dopředu jsme věděli, že pokud chceme postoupit musíme oba zápasy vyhrát. Do prvního zápasu jsme proto nastoupili ve vysokém tempu, ale soupeř z Blanska nám nedal nic zadarmo. Celý zápas se hrál vždy pouze o rozdíl jedné branky. Při našem vedení 3:2 jsme udělali chybu v rozehrávce a soupeř tuto chybu potrestal minut před koncem utkání a tak se šlo do nájezdů. Ty, i díky skvělým zákrokům brankáře, jsme nakonec otočili na naši stranu a zápas jsme tak vyhráli v poměru 4:3. Druhý zápas proti Florbalu Hodonín byl hodně těžký zvládnout v hlavě. Hodonín nehrál moc aktivně a my jsme měli sklony ke zpomalování naší hry. Hlavně díky kompletním 2 lajnám jsme, ale pořád mohli držet rychlejší tempo než soupeř a jasnou hrou jsme ho přehráli i o jasný výsledek 8:1.

Tento víkend byl opravdu povedený a dobře zvládnutý. Nechyběla tam bojovnost, ale ani pěkné kombinace mnohdy zakončené do prázdné brány. Tým z přeboru teď čekají poslední 4 zápasy této sezóny a já doufám, že se jim bude dařit stejně jako na tomto víkendu.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu