Starší žáci
14.01.2023

Starší žáci: První zápasy v novém roce

Redakce
O víkendu 7. a 8. ledna se postavili starší žáci ke svým prvním zápasům v novém roce. Jak je zvykem tak se utkali oba naše týmy. Tým z přeboru pořádal turnaj ve Slavkově a tým z ligy odehrál tentokrát jenom jedno utkání ve Slavkově.

Přebor se utkal s týmy z Hodonína a Břeclavi. Hned ráno jsme nastoupili k zápasu s T.J. Sokol Břeclav. I když jsme si po ránu dobře protáhli a namotivovali, tak bylo vidět, že v zápasu spíme. Nedokázali jsme držet tempo se soupeřem vůbec v ničem a jednoznačně nás přehrál výsledkem 2:10. Po dlouhé pauze mezi zápasy jsme nastoupili na Florbal Hodonín B. V pauze si kluci sami dokázali říct co bylo špatně a co je potřeba zlepšit. Z mého pohledu hlavně do druhého zápasu přenesli bojovnost, kdy už bylo vidět že zápas chtějí vyhrát. Bylo to těsné ale nakonec se nám podařilo zápas otočit a vyhrát v poměru 5:2.

Tým z ligy tentokrát čekal ve Slavkově jenom jeden zápas. Utkání s K1 florbal Židenice bylo v náš prospěch kontumováno a tak jsme hráli jenom se Snipers Třebíč. Celý turnaj se odehrál v rychlosti protože ani jeden z přítomných týmů nebyl zvyklý hrát jenom jeden zápas a na klucích to bylo vidět taky. Zápas byl hodně v nervózní náladě. Zbytečně jsme spěchali a neměli jsme k tomu důvod, proto jsme dělali hodně chyb, které soupeř proměňoval. Štěstí nám taky docela chybělo naše netrefené tutovky a soupeřovi trefené dorážky zapříčili prohru 7:9.

Zápasy v novém roce se nám nepovedli podle našich představ a vstup do nového roku se nám tak úplně nevydařil. Máme ale hlavu nahoře a soustředíme se na další zápasy, které nás v tomto roce ještě čekají.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu