Mladší žáci
21.12.2022

Předvánoční jízdu u mladších žáků dokončil tým Yellow!

Redakce
V neděli se druhý tým mladších žáků vydal odehrát své poslední ligové zápasy v roce 2022 do nedaleké Svitávky. Čekal je opět neoblíbený systém – 2 zápasy 3x12 minut. Vedli si velmi úspěšně a připsali si 100% úspěšnost.

FBŠ Hattrick Brno Blue - FBC Gepardi Brno Yellow 1:7

V prvním utkání jsme čelili brněnským Hattrickům. Hráči soupeře se jevili jako větší a silnější. Ovšem Gepardi se toho příliš nezalekli a postupně začali na soupeře tlačit. Ukázalo se, že jsme byli technicky lepším týmem a skvěle jsme dokázali využívat šance. Na druhé straně soupeř ukazoval velmi nebezpečné úniky směrem na naši bránu, kterou ovšem parádně zavřel Kuba, který chytal opravdu výtečný zápas. Po pár skvělých zákrocích to nakoplo i obranu a po smolné dorážce už soupeře k ničemu nepustila. Na druhé straně naopak řádil útok. Dvojice Ondráček – Mazáč si diktovala tempo hry a táhli Gepardy za vítězstvím. No a když to strhlo ostatní byla to opravdu jízda. Pohledné utkání, které opravdu muselo bavit končí krásnou výhrou Gepardů!


FBC Gepardi Brno Yellow - TJ Sokol Letovice 12:2

Do druhého zápasu jsme nastoupili po asi 15minutové pauze. Kluci povzbuzeni výhrou v prvním zápase cítili velkou šanci. Hlad a touha to bylo rozhodující. Soupeře jsme napadali a on s tím měl velké problémy. Ztráceli míčky v důležitých místech hřiště a Gepardi toho parádně dokázali využít. Kluci soupeře postupem času značně přehrávali. Když se objevil nějaký protiútok v bráně skvěle zachytal Adam. Skóre navyšovalo hlavně na jedné straně a opravdu zaslouženě. Po úpravě sestavy, kdy si někteří hráči vyzkoušeli pozice, ve kterých moc nenastupují se tempo hry ještě zvedlo.

Ohlasy

Lukáš Beránek (Gepardi): Parádní závěr florbalového roku 2022. Kluci předvedli výborný výkon, plnili skvěle pokyny a ukázali jaký progres v tréninku dělají. Jsem za to moc rád! I zde musím poděkovat všem rodičům za pomoc a podporu! Poděkování také patří hráčům elévů, kteří klukům pomáhají a sbírají tak skvělé zkušenosti. Přeji pohodové Vánoce a úspěšný start do nového roku.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu