Mladší žáci
22.12.2022

Mladší žáci: Blue tým předvedl na domácím turnaji skvělý florbal!

Redakce
Poslední ligové kolo blue tým mladších žáků sehrál v Rousínově. Poslední adventní víkend ozdobil pohledný florbal od všech zúčastněných.

BC Gepardi Brno Blue - K1 Florbal Židenice Pink 6:0

Do prvního utkání na turnaji jsme vlétli jako uragán. Velmi rychle jsme se dostali do vedení a bylo jasné, kdo převezme otěže tohoto zápasu. Soupeř byl hodně běhavý, ale kluci skvělou hru ovládli zápas. Židenice skvěle držel jejich brankař, který nám pochytal velké šance. Postupem času nám lehce upadla koncentrace, a tak soupeř nechal vyniknout i našeho brankaře Davču, který ovšem předváděl bezchybný výkon. Utkání tedy bez problémů dospělo do úplného závěru a mohli jsme slavit první výhru.


Bulldogs Brno Orange - FBC Gepardi Brno Blue 3:1

Do utkání pro Buldokům jsme nastoupili s respektem, kdy kluci měli v hlavách, že se pravděpodobně bude jednat o nejtěžšího soupeře dnešního dne. Obavy se potvrdily. Soupeř skvěle kombinoval a v úvodu hry nás přehrával. My jsme tlaku ovšem výborně odolávali a hrozili z protiútoků, kde soupeře opět držel výborný brankař. Poté nás lehce srazil smolný gól a následné oslabení. Ve druhé polovině poté kluci rozjeli skvělý koncert. Bohužel kapela hrála, ale neslavila. Kluci si dokázali vytvořit spoustu příležitostí ke skórování, kde ovšem byl patrný větší tlak a méně času na zakončení. S tím se kluci nesrovnali, a proto byl za hlavní hvězdu opět brankař soupeře. I přes prohru skvělý výkony, kdy kluci ve hře nechali vše a skvěle si poradili s hrou proti silnějšímu soupeři.


FBC Gepardi Brno Blue - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers B 8:3

Poslední utkání v roce 2022 pro mladší žáky přineslo další brněnské derby. tentokrát proti Gullivers se kterými jsme se nejednou natrápili. Tentokrát jsme do zápasu nastoupili výborně. Pomohl nám zápas s Bulldoky, který měl výborné tempo a my toto tempo přenesli do tohoto utkání. Soupeř hlavně ve druhé polovině hru hodně vyrovnal a zařadil vyšší stupeň. To nám chvíli dělalo problémy, ale nakonec se s tím kluci skvěle vyrovnali a předvedli povedený zápas zakončený posledním vítězstvím v roce 2022.

Ohlasy

Lukáš Beránek (Gepardi): Na závěr roku jsme odehráli těžká utkání. Hlavně utkání proti Buldokům a Gulliverům nám ukázala, kde máme rezervy. Když jsme se dostávali pod větší tlak už jsme si nebyli tolik jistí v zakončení ani tvoření hry. To bude nyní našim hlavním úkolem, kluky dostávat v tréninku do většího tlaku ať se v podobných zápasech s tlakem vyrovnají lépe. Na závěr děkuji všem rodičům za první polovinu sezóny, pomoc při všech turnajích a podporu. Bez Vás by to nešlo! Přeji pohodové Vánoce a úspěšný start do nového roku, který bude pro Gepardy snad co nejúspěšnější a věřím, že právě vy budete u toho!

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

1

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

8

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

10

Aktuálně na webu