Mladší žáci
07.12.2022

Mladší žáci: Skvělé výkony Yellow týmu ozdobila parádní výhra nad Znojmem!

Redakce
První prosincová neděle byla ve znamení florbalu. Domácí turnaj v Rousínově přinesl parádní vyrovnané výkony.

FBC Gepardi Brno Yellow - F.A.T.R. Dubňany 1:4

V prvním zápase nás čekal méně známý soupeř z Dubňan. Od úvodu zápasu bylo patrné, že to bude velmi vyrovnané utkání. Soupeř hrozil, ale své šance se mu nedařilo proměňovat. Podobně jsme na tom bohužel byli také my. Soupeř využil nakonec našich chyb, a i přes snížení z naší straně jsme první polovinu prohráli. Ve druhé části byl obraz hry stále stejný. Soupeř trestal naše chyby, které ovšem vznikali z naší aktivní hry, kdy jsme soupeře několikrát donutili k chybám. Tentokrát to nevyšlo, ale i tak kluci odvedli skvělé výkony a předváděli pohlednou hru.


FBO Orel Boskovice - FBC Gepardi Brno Yellow 9:1

Druhé utkání nás čekal asi nejtěžší soupeř dne. Bylo to patrní hned od úvodu. Opět jsme po hráčích chtěli aktivní hru. Ta se nám dařila, bohužel jsme z naší aktivity inkasovali vždy po brejku. Soupeř měl dobré individuální hráče, kteří uměli tyto brejky využít. Když jsme se dostali do šance a získávali míčky na soupeřově polovině, tak jsme narazili na výborného brankaře soupeře. Vyzdvihnout musím hlavně závěrečných 5 minut zápasu, zde jsme soupeře nepustili za polovinu hřiště a připravili si několik brankových příležitostí. Byla velká smůla, že jsme alespoň jednu ještě nevyužili. Přesto jsme zápas museli hodnotit velmi pozitivně.


FBC Gepardi Brno Yellow - TJ Znojmo LAUFEN CZ Green 7:1

Po delší pauze nás čekal poslední a jak výsledky napovídaly také nejpřijatelnější soupeř. Opět jsme po hráčích chtěli aktivní hru. Opět to byl cíl k úspěchu. Tentokrát ovšem se vším všudy. Soupeř pod našim tlakem dělal velké množství chyb. My jsme tyto chyby tentokrát využívali. Kluci si hru užívali a předváděli možná nejlepší výkon v sezóně. Zasloužená výhra na závěr turnaje!

Ohlasy

Lukáš Beránek (Gepardi): Nebyl to lehký turnaj, ale kluci se s tím poprali nejlépe, jak mohli. Každý zápas zvládali vylepšit věci, které jsme jim po zápasech vždy říkali. Jsme rádi, že jsou vidět pokroky z tréninku, které dokážeme konečně přenášet do zápasů. Zasloužená výhra na závěr a každý nováček v týmu už má za sebou první soutěžní branku. Ještě jednou jim tímto způsobem posílám gratulaci.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu