Mladší žáci
04.02.2024

Mladší žáci: Tým yellow si připsal výhru

Redakce
O víkendu 20.1.-21.1. odehrály své zápasy oba týmy mladších žáků. Tým yellow se vydal do Blanska a tým blue si zahrál na Tesle. Jak se jim dařilo se dozvíte v tomto článku.

BLUE TÝM – TESLA

FBŠ Hummel Hattrick Brno U13 – FBC Gepardi Brno Blue 4:2

Náš „Blue“ tým nastoupil v prvním zápase proti týmu FBŠ Hummel Hattrick Brno. Od začátku zápasu jsme začali hrát aktivně a napadali jsme soupeře téměř po celém hřišti. To se ukázalo jako správný tah, protože díky tomu jsme se dostali do prvních šancí, ze kterých také padl první gól.Hattrick po obdrženém gólu srovnal tempo zápasu a začal dobývat gepardí svatyni, ale z rychlého protiútoku jsme se z gólu opět radovali my. V tu chvíli začal soupeř šlapat na plný výkon, a nakonec otočil skóre ve svůj prospěch.

FBC Gepardi Brno Blue – TJ Znojmo LAUFEN CZ 3:12

Druhý z nedělní dávky zápasů jsme sehráli se Znojmem. V tomhle zápasu se nám nepovedlo navázat na výkon z ranního zápasu a než jsme se vzpamatovali, prohrávali jsme 4:0. Kluci se ale začali snažit a při zvýšeném tlaku na soupeřovu rozehrávku se nám povedlo tempo zápasu trochu dorovnat. Odměnou nám byli 2 vstřelené branky. Bohužel tuto radost nám vzápětí Znojmo vzalo, když vstřelilo další slepené góly.

FBC Gepardi Brno Blue – Bulldogs Brno Black 5:11

V posledním zápase toho dne jsme se střetli s Bulldogs. Buldoci sice zvládli lépe vstup do zápasu lépe, ale bojovnost Gepardů se ukázala být dost silná, protože v polovině prvního poločasu jsme srovnali zápas jak herně, tak i výsledkem. Soupeř nám bohužel ještě do konce poločasu odskočil na rozdíl 3 branek, ale kluci tento soubojově tvrdý zápas nevzdali a Buldokův vstřelili ještě 3 góly.

Michal Matýsek (FBC Gepardi Brno): Nemáme se za co stydět. Když vypustím zápas se Znojmem, do kterého jsme se nedostali hlavou, tak kluci odehráli výborné zápasy. Mám radost z toho, jaký všichni z týmu dělají progres. Sice ani jeden zápas nedopadl vítězně, ale věřím, že ta výhra brzy přijde.


YELLOW TÝM - BLANSKO

FBC Gepardi Brno Yellow TJ Sokol Lanžhot 0:7

V sobotu vyrazili gepardi yellow na turnaj do Blanska. Jako první je čekal Lanžhot. I přes řádnou rozcvičku, rozběhání i rozchytání zůstali kluci ještě někde na cestě na turnaj. Kluci nestíhali takřka v ničem, ztráceli jednoduché míčky a když už se dostali do střely, trefili brankáře. Nutno podotknout, že hráli po delší době a museli si zvyknout na sestavení týmu, který je každý turnaj jiný.

Bulldogs Brno White FBC Gepardi Brno Yellow 2:1

Naprosto jinak vypadal začátek druhého zápasu. Kluci do něj vstoupili s úplně jiným nasazením a předváděli výborný výkon. Přes nadějný začátek jsme dostali rychlé dva góly. Druhý z nich byl trochu kontroverzní, když míček skončil v brance po odrazu od nohy. Kluci i přes nepřívětivý průběh nepolevovali a pokračovali ve velmi dobrém výkonu. Všichni se svědomitě vraceli, blokovali střely a i v útoku byli nebezpeční. Aktivita se vyplatila a Robin Zvara vstřelil tři minuty před koncem gól naděje. Bohužel ani hra v šesti nepomohla k zasloužené remíze.

FBK Atlas Blansko – FBC Gepardi Brno Yellow 2:4

Po předvedeném výkonu z minulého zápasu se kluci vrhli do toho posledního. Byli aktivnějším a lepším týmem, ale z první branky se radoval Blansko. Obdržená branka nic nezměnila na předváděném výkonu a i díky nájezdu Mirka Baláše se skóre převrátilo na naší stranu. Svůj první gól si dal Ríša Jančík, když zpoza branky překvapil nejen brankáře Blanska. Kluci nakonec dotáhli dobře rozjetý zápas až do konce.


Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu