Dorost
29.01.2024

Úspěšný víkend se třemi body.

Redakce
Naposledy před měsíční pauzou jsme se vydali na zápasové parkety tentokrát do Křenovic, kde jsme odehráli zápasy s Břeclaví a domácími Aligators. Z víkendu si odvážíme jenom 3 body, ale i přes to byly úspěšné zápasy.

FBC GEPARDI BRNO - TJ sokol Břeclav 4:3

První zápas dne jsme začali s Břeclaví, která pro nás byla relativně nový soupeř. Do vedení nás posunula parádní akce Filipa Matuli, který ve vlastním oslabení dokázal vybojovat míček, dostat se přes dva hráče a zakončit přesně pod ruku břeclavského brankáře. Zápas jsme měli ve svých rukách jak herně tak i na výsledkové tabuli. Za udržení ve vedení má zásluhu hlavně Daniel Voda, který v naší bráně úplně čaroval i bez hůlky, jeho výkony nás dokázali podržet i v situaci, kdy se v našem obranném pásmu nacházeli místo našich obránců hráči soupeře. Když časomíra ukázala něco málo přes 5 minut do konce Břeclav odvolala gólmana a s nadějí se snažila stáhnout naše vedení, které v tu chvíli bylo 4:1. Naše polevení a jejich bojovnost zapříčinila to, že jsme po minutě jejich tlaku na naší půlce inkasovali gól z nedůrazu před bránou. Stav byl 4:2 a zbývali 2 minuty do závěrečné sirény, když se Břeclavi povedl vstřelit další gól. Napětí v zápase, které po celou dobu bylo na vysoké úrovni, se ještě zvětšilo. Nechybělo málo a břeclavští slavili i další, tentokrát už vyrovnávací gól. To se ale díky našemu důrazu a motivaci vyhrát nestalo. Kluci odehráli zápas až do konce a díky a tomu si odvážejí zasloužené 3 body.

FBC GEPARDI BRNO - Aligators U17 5:9

Poslední zápas před měsíčních pauzou nedopadl podle našich představ. S Aligators jsme drželi krok, kdy jsme až do 4 gólu byli od sebe vždy maximálně o jeden bod. Těžko se hledá hodnocení, zápas to byl dobrý v porování s minulými výkony v sezóně nicméně dnes nám asi chybělo to štěstí. Naše góly jsme dostali z pochybných akcích např. náš první inkasovaný gól jsme dostali ze špatné nahrávky soupeře před bránu. Naše produktivita byla na velmi nízké úrovni, když jsme z 10 střel trefili golmana jednou. I přes nepřízniví výsledek jsme odehráli dobrý zápas a zase jsme se florbalově posunuli dál. Takže by se tento víkend dal nazvat úspěšným, i přes to že jsme si z něj odvážíme jenom 3 body.


Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu