Klub
22.04.2024

Letní akce Gepardů: příměstský kemp, soustředění a All Star

Klub
Florbalová sezóna 2023-2024 se pomalu, ale jistě, nachyluje ke svému konci. Trenéři a vedení klubu již ladí plány na sezínu příští a jejich součástí jsou také akce a soustředění pro naše hráče. V textu níže naleznete informace o letním příměstském kempu, letních pobytových soustředění a o premiérové akci pro všechny naše členy u příležitosti ukončení soutěžní sezóny a k pěti letům fungování Gepardů pod Českým florbalem.

Letní camp / 15. 7. - 19. 7. 2024

Letní florbalový camp bude probíhat 15.7.-19.7.2024 ve Sportovní hale ZŠ Šlapanice se zázemím v místní škole (včetně atletického oválu). Na campu se potkáte s našimi trenéry, kteří budou hráčům pomáhat v jejich rozvoji (dovednostním, herním) a v nabírání fyzické kondice. Na campu se nebudeme věnovat pouze florbalu, ale čeká nás spousta dalších sportů, které mohou pomoci hráčům do florbalu. Samozřejmostí bude každodenní blok určený pro kompenzace, které pomáhají uvolnit namáhané části těla při nerovnoměrném zatížení při hraní florbalu. Na campu je plánovaný program v době cca 8:30-16:00 (sraz bude možný od cca 8:00) – vše bude upřesněno v bližších pokynech před začátkem campu.

Přihlašování je možné do 31. 5. 2024 na formuláři pro přihlášení

Po tomto termínu Vás vedoucí campu přidá do vytvořené události v systému KIS, přes který bude platba probíhat. Na podobné akce je možné čerpat příspěvky zdravotních pojišťoven a také z FKSP zaměstnavatele – vystavení potřebných dokladů pro obě tyto možnosti je po kontaktování samozřejmostí. Součástí campu je i sportovní tričko. V přihlášce najdete i kolonku, do které, prosím, napište velikost trička.
Bližší pokyny budou zaslány nejpozději 7 dní před začátkem campu.

Letní soustředění pro starší kategorie / 12. 8. - 17. 8. 2024

Letní florbalové soustředění se stalo již nedílnou součástí našeho florbalového klubu a přípravou na nový soutěžní cyklus. V letošním roce bude novinkou prodloužení soustředění o jeden den, který dopřeje hráčům i více regenerace. Kromě tradičního programu (rozvoj fyzičky, dovedností, rozborů hry a herních systémů) připravujeme projekt „teoretická průprava hráče“ se zaměřením na celkový rozvoj sportovce včetně životosprávy, regenerace a osobnostní rozvoj. Soustředění je určeno pro kategorie starších žálů, dorostenců a juniorů (podle soupisek sezóny 2024-2025), tzn. ročníky 2011-2006 a pro skupinu hráčů do 21 let.

Informace o přihlášení včetně odkazu obdrželi všichni hráči. V případě zájmu nás kontaktujte na mail info@gepardibrno.cz, přihlášení možné také přes formulář.

Letní soustředění pro mladší kategorie / 18. 8. - 23. 8. 2024

Také mladší kategorie mají připraveno soustředění. Kategorie přípravky, elévové a mladší žáci (ročníky 2012 a mladší) naváží termínově na soustředění starších, organizačně ho opět pomáhá zajistit CVČ Helceletka, přes jejichž web se lze na akci přihlásit. Adresa webu je na tomto odkazu .Pro bližší informace piště buď na mail vedoucího soustřednění Michala Desse (odkaz na adresu), nebo na informační mail Gepardů info@gepardibrno.cz.

ALL STARS / 15. 6. 2024

Pokud bedlivě sledujete naše sociální sítě, určitě vám informace o této akci neunikly.

První celoklubová akce na rozloučení se sezónou se uskuteční vůbec poprvé v tomto formátu. Zváni jsou všichni členové se svými rodinnými příslušníky, čestní hosté, a také třeba ti, kteří by chtěli spojit svoje nejen sportovní životní osudy s naším klubem. Všichni jsou srdečně zváni, bližší informace k acki se objeví v průběhu května na webu, bedlivě také sledujte naše sociální sítě (facebook a instagram)

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu